GP BIL AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice turn-off-twos

Kvalitetskontroll

featured image

Enastående kvalitet

Vår exceptionella kvalitet kan beskrivas som totalsumman av förstklassiga produkter, professionell service och att uppfylla kundernas förväntningar. Våra Bosch Car Service-verkstäder välkomnar alltid kunderna, man gör ett professionellt arbete och har fordonet klart i rätt tid.

Uppställda standarder och vedertagna förlopp hjälper till att säkerställa att vi alltid kan erbjuda den bästa lösningen. Regelbundna kvalitetskontroller säkerställer att våra standarder upprätthålls. Dessa lägger grunden för vårt fortsatta förbättringsarbete – med särskild tonvikt på utbildning och kompetens.

Innovativa testsystem för professionell fordonsdiagnostik

Alla Bosch Car Service-verkstäder använder modernaste testteknik och digitala informationssystem. Denna kombination är perfekt för att säkerställa systematisk fordonsdiagnostik och kvalificerat reparationsarbete.

Dina fördelar:

  • Du får snabb, exakt feldiagnostik.
  • Sparar tid och pengar tack vare direkt, effektivt reparationsarbete.

Fortlöpande utbildning håller oss à jour

Med tanke på dagens “datorer på hjul” är det otroligt viktigt att alla verkstadsmedarbetare har grundläggande förståelse för den moderna bilteknikens komplexitet. Vår tekniska personal har tillgång till all kunskap som Bosch besitter.

Paraplyorganisationen förser Bosch Car Service med omfattande, innovativ fordonssystemteknik och tillhandahåller nödvändig expertutbildning och omfattande anvisningar som hör till detta. Praktisk utbildning kring den senaste testutrustningen gör att vår verkstadspersonal tillgodogör sig den kunskap som behövs för att klara utmaningarna – både idag och i framtiden.

Utöver den tekniska kunskapen utbildas personalen även hur man på bästa sätt hanterar kundernas krav för att uppfylla våra unika servicelöften.

Dina fördelar:

  • Alltid kontakt med välutbildade fordonsexperter.
  • Ta del av vår positiva inställning till service.

Vår kvalitetssäkringsstrategi säkerställer konstant förbättring

Externa experter övervakar regelbundet våra kvalitetsstandarder och processer. Därefter vidtar vi nödvändiga åtgärder för att säkerställa att vi fortsätter bli bättre. Oannonserade verkstadskontroller med preparerade fordon är en annan testmetod vi använder. Detta hjälper oss att bibehålla en enastående servicekvalitet och säkerställa att inget fordonsfel missas.

Dina fördelar:

  • Service av högsta kvalitet, både vad gäller fordonskontroller i enlighet med tillverkarens specifikationer och professionell fordonsdiagnostik.
  • Vår mångåriga erfarenhet och lyhördhet inför kundernas krav.

GP BIL AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!